[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Help with binary files  XML
Forum Index » JCVS Mailing List
Author Message
jcvslist


[Avatar]

Joined: 03/06/2004 19:54:53
Messages: 3096
Location: Earth
Offline

<pre>
Hi All,

I've been working with jCVS for a while now, testing it for our group.
I've been having problems getting consistent results out of the binary
wrap. When I import a set of directories into an empty repository and
define a number of binary file types (i.e. *.gif *.jpg *.doc) then
sometimes it will not properly bring in some of them. I.e. it would
correctly bring in the jpegs, but the gif's would get buggered up. If
I specifically import them one at a time under the MISC menu it seems
to work, but that's a major hassle for a lot of file!

Once I've got them in it seems to be consistent, but the initial
import seems a bit hit and miss. Am I using the wrong format for
multiple wildcard definitions? When I put them in the box separated
by carriage returns it only correctly did the first, so then I tried
separated with spaces and it took MOST of the definitions, but seemed
to miss one.

I'm hoping someone can point me to the proper format for defining
multiple wildcard binaries for import.

Doug Merrett

__________________________________
Michelin Application Support Group

</pre>

jCVS Maoiling List arvhive.
[WWW]
jcvslist


[Avatar]

Joined: 03/06/2004 19:54:53
Messages: 3096
Location: Earth
Offline

<pre>Hi Doug,

> Hi All,
> I've been working with jCVS for a while now, testing it for our group.
> I've been having problems getting consistent results out of the binary
> wrap. When I import a set of directories into an empty repository and
> define a number of binary file types (i.e. *.gif *.jpg *.doc) then
> sometimes it will not properly bring in some of them. I.e. it would
> correctly bring in the jpegs, but the gif's would get buggered up. If
> I specifically import them one at a time under the MISC menu it seems
> to work, but that's a major hassle for a lot of file!

Sure is.

> Once I've got them in it seems to be consistent, but the initial
> import seems a bit hit and miss. Am I using the wrong format for
> multiple wildcard definitions? When I put them in the box separated
> by carriage returns it only correctly did the first, so then I tried
> separated with spaces and it took MOST of the definitions, but seemed
> to miss one.
>
> I'm hoping someone can point me to the proper format for defining
> multiple wildcard binaries for import.

I believe you are doing the right thing, since the spec uses whitespace to
separate file/globs ("\t\n\r"). So, it sounds like a bug. A trace would be
very helpful here. If you could go to the Main Window, File menu, Turn On
Tracing command. Then do the import, then email me the resulting 'cvslog.txt'
file. This would be very helpful.

tim.
Tim Endres, ICE Engineering, Inc.
mailto: time@ice.com http://www.ice.com
"Usenet - A slow moving self parody." -- Peter Honeyman

</pre>

jCVS Maoiling List arvhive.
[WWW]
 
Forum Index » JCVS Mailing List
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team