[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Nike Air Max 1 Ultra Moire Persian Violet Groothandel  XML
Forum Index » JCVS Servlet
Author Message
abbEltonJoined: 25/07/2016 10:31:31
Messages: 2
Offline
Vorig jaar, Nike vierden de Nike Air Max 1 Ultra Moire Persian Violet Groothandel's 27-jarig bestaan ??op een belangrijke manier met Air Max Day. Voor 2015 heeft de spel-veranderende runner herwerkt om het een meer moderne draai. Het laatste hoofdstuk in de Air Max-serie is de Ultra Moire iteratie, en de eerste colorway zou wel eens kijken familiar.The Air Max 1 Ultra Moire is nog steeds hetzelfde AM1 dat hoofden kennen en liefhebben, maar met bijgewerkte tooling. Uitgerust in de O.G. rood kleurenschema, is de sneaker uitgerust met een afgeslankte zool, die een lager gewicht en biedt meer flexibiliteit.

Voortzetting van de monochromatische thema met de Nike Air Max 1 Ultra Moire Zwart Goedkope echte, de nieuwste lichtgewicht AM1's naadloze bovenste wordt gedoopt in 'Hasta Green'with een contrasterend wit gespikkelde tussenzool beneden laag. Het resultaat is een schone Air Max 1 colourway dat een low-profile houdt, maar nog steeds dat iconische Air Max houding.

Dit is wat we het over hebben. Na een dag op zoek naar onschuldig triple zwarten en veilig 'Gym Reds' het is verfrissend om een ??schoen die gokt met zijn kleurstelling te zien. Deze Nike Air Max 1 Ultra Moire Wit Kopen goedkoop met een levendige 'Aluminium' blauw bovenkant, zwart en wit tropische druk rond het spatbord en een gespikkelde zool is zeker niet het nemen van de gemakkelijke uitweg, maar zijn luide kleurstelling levert charme aan een W.

De Air Max 1 Ultra Moire misschien veel liefde niet krijgen van hardcore Air Max fans, maar we denken dat ze een plaats in het hart van elke Swoosh lover's verdienen als een update van een klassieker die (meestal) blijft trouw aan het origineel silhouet van onze geliefde Air Max 1. Als u wilt uw Maxes aan de wilde kant, misschien de meest recente 'Carbon Green' Ultra Moire u interesseren, met zijn No Sew geperforeerde bovenste sport een slathering van camouflage en tonale militaire greens.

Op zoek als koninklijke gebronsde voetbalschoenen uit de jaren 1940, deze Nike Air Max 1 Ultra Moire Bestellen goedkoop lijken waardig van een Pozzie op de schoorsteenmantel. Als het je voeten waar je denkt dat ze moeten wel wonen, dan raden we houden dese tings juiste schoon - als u alleen kunt veroorloven een tandenborstel maken het degene die je zult spugen, glans en buff deze degenen met. Een verrassend klein detail komt in de luchtbel, die buiten schijnt in Emaille Groen; het is een beetje als een groene laser is balken uitgevoerd door middel van een glazen koepel.

Airheads waren een beetje terughoudend op te warmen tot de Nike Air Max 1 Ultra Moire Kopen toen het eerst raakte planken. Reinventing the grandaddy van Air Max? Ketterij! Het duurde niet lang voor de nieuwsgierigheid naar hoe te bijten; Zodra ze belandde op de voeten, het idee van een gestroomlijnde, lichter en flexibeler AM1 leek meer een zegen dan blashphemy. Deze keer Nike brengt ons een dosis van dubbele blauw met zool en veters aan te passen.
[Email]
 
Forum Index » JCVS Servlet
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team