[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Servlet exception  XML
Forum Index » JCVS Users
Author Message
Anonymous



Hi,
I have just copied the jcvsweb.war file into my Tomcat v5.0.18 webapps
directory.
The servlet starts OK and I see the welcome page but as soon as I log on using
the credentials admin/admin, I get a ServletException. The frame draws OK, but
the main body show the exception.
I suspect I have not installed properly the servlet but can't see exactly what I
am doing wrong!
Help would be much appreciated!
time


[Avatar]

Joined: 05/06/2004 18:09:23
Messages: 367
Location: Bangkok
Offline

You will need to post the exception for me to even guess.
[Email] [WWW]
Anonymous



ServletException in:/WEB-INF/tiles/MyHome.jsp] /WEB-INF/tiles/MyHome.jsp(7,0)
The value for the useBean class attribute java.util.Set is invalid.'

I also get this and other servlet exceptions - nothing out to catalina.out.
on the edit config page I get:
[admin] MyHome
[ServletException in:/WEB-INF/tiles/EditConfig.jsp]
/WEB-INF/tiles/EditConfig.jsp(55,85) The end tag "</html:checkbox" is>
unbalanced'

on the edit users link I get:
[admin] Projects
[ServletException in:/WEB-INF/tiles/UserSelect.jsp]
/WEB-INF/tiles/UserSelect.jsp(6,2) The value for the useBean class attribute
java.util.Set is invalid.'
time


[Avatar]

Joined: 05/06/2004 18:09:23
Messages: 367
Location: Bangkok
Offline

Ok, Sorry. This is a known bug that I will fix in the next release. I am using
interfaces where I need to use normal classes. The problem, and its fix, it
discussed here http://www.jcvs.org/jcvsforum/posts/list/1468.page if
you do not want to wait for the release.
[Email] [WWW]
 
Forum Index » JCVS Users
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team