[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Femme[/url]jui  XML
Forum Index » JCVS News
Author Message
caicai2017Joined: 26/09/2017 23:57:23
Messages: 97
Offline

nieuw waar het in ging.
Het was een jaar geleden, bijna precies. Xavier-Wisconsin in de tweede ronde. Nog twee seconden over, vastgebonden op 63. Op een inslagspel passeerde de grote man van de dassen, van net binnen de halve baan, de bal naar Bronson Koenig, die zich naar hem toe boog rond de top van de boog. Bronson ving de bal voor de Wisconsin-bank, dribbelde een keer in de hoek en schoot.
En ik wist Nike Air Max 95 Mujer dat het goed was. De manier waarop hij zijn handen verliet,Nike Air Odyssey Homme de manier waarop hij landde ... er was geen sprake van.
Het was een jaar geleden, maar ik kan dat schot nog steeds in levendige Adidas Superstar Heren details onthouden. De bal zeilde door de lucht, en hoewel ik anders wist, kon ik alleen maar denken: laat het alsjeblieft niet goed zijn, laat het alsjeblieft niet goed zijn, laat het alsjeblieft niet goed zijn ....
Niets dan net.
De zoemer klonk. Spel is over. Kruid het seizoen. Dat is hoe snel Nike Air Max 1 Femme het allemaal kan eindigen. En, natuurlijk, in maart, zaaien betekent niets. We waren vorig jaar eigenlijk een 2-pion in het toernooi, het hoogste ooit voor een Xavier-team in de geschiedenis van de school, maar we verloren nog steeds in de tweede ronde. Het hele team huilde daarna in de kleedkamer. Het was alsof coach Mack niet eens wist wat hij tegen ons moest zeggen. Niemand zei iets. We hebben net onze Nike Air Huarache Mujerkoffers ingepakt en zijn naar huis gegaan.
Een week later begon ik door het land te reizen voor NBA-work-outs. Ik wist niet zeker of het het Adidas ZX Flux Femmejuiste moment was om pro te worden, maar ik wilde de wateren Nike Air Max 90 Femme Noir testen. En misschien klinkt het een beetje cool of zelfs glamoureus voor een student om rond te reizen, om voorspelde trainingen bij te wonen ... maar de realiteit was dat het heel veel wachten was. Omdat ik niet echt iemand kende in Adidas ZX Flux Donne een van de steden waar ik naar toe reisde, en omdat ik naast mijn trainingen op die reizen niet veel te doen had, heb ik meestal net tv gekeken in mijn hotelkamer. Het NCAA-toernooi was nog steeds aan de gang. Wisconsin zat er niet eens meer in, maar op een avond toen ik de tv aanzette ... nou, raad eens wat voor shot ze op ESPN in detail uitvoerden? JEP.
Sinds die nacht in mijn hotelkamer voelde het alsof ik college basketbal niet kon zien zonder dat schot te zien.
Wanneer iemand het over Wisconsin had ...Adidas Superstar Mujer toonden ze het schot.
Als iemand het Nike Air Max Zero Womens had over buzzer-kloppers ... toonden ze het schot.
Wanneer ze Nike Air Max 95 Womens de hoogtepunten van het toernooi van vorig jaar opnieuw opnamen ... toonden ze het schot.
Tot op de dag van vandaag kan ik "One Shining Moment" niet horen zonder zich voor te stellen dat de bal de handen van Bronson verlaat en door het Adidas Tubular Dames net valt.
Hoe meer ik werd gedwongen om dat moment opnieuw te beleven, hoe meer ik wist dat ik terug moest naar Xavier. We hebben onafgemaakte zaken.
Dit jaar zijn we begonnen hetzelfde te zeggen elke keer dat we na een time-out ons gesprek verbraken.
[Email]
 
Forum Index » JCVS News
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team