[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
mijn teamgenoot Gordon  XML
Forum Index » JCVS News
Author Message
lasky1994Joined: 14/11/2017 21:10:54
Messages: 283
Offline

Dus wie heeft er gisteren een lange dag gedraait - de langste, voor veel marathonlopers - en vervolgens gevierd met grote hoeveelheden chocolade? Ik niet, gezien mijn masochistische pre-marathon-ontkenning, hoewel ik mezelf troostte met hete gekruiste Nike Air Max Command Mujer broodjes.

Ik doe meestal al mijn lange runs alleen, grotendeels vanwege de praktische aspecten van het gezinsleven. Maar gisteren had ik een nogal smerig klinkende 18 mijl, waarbij ik inspanningen van 4 x 4 mijl met een aanraking sneller dan marathonsnelheid opnam. Dus ik was erg blij dat mijn teamgenoot Gordon het ook leuk vond om het te doen Nike Air Pegasus 83 Femme - het is het soort run dat op de een of andere manier alleen haalbaar is in het bedrijf. Iets om met iemand anders samen te werken voor een zware inspanning als deze, duwt je op, hoewel ik er zeker niet in slaagde om door te gaan en bij hem te blijven toen hij zich naar de laatste kilometer haastte.

We deden ook alles om Battersea Park - dat was paaszondag paaszondag om 9.00 uur - hoewel misschien een beetje saai door de 10e ronde. Maar ik ben tot de conclusie gekomen dat als het gaat om hardlopen,Nike Internationalist Womens ik best graag saai vind. Saai zijn kan een goede zaak zijn als je alleen maar probeert te focussen op tempo en ademhaling, in plaats van de standpunten in te nemen en een praatje te maken. Saai aan 7 minuten / mijl tempo is mooi en vlak. Saaie lussen laten je ook afstand vergeten en concentreren je gewoon op ronden, die veel sneller gaan dan kilometers tellen. Dus Nike Air Max Command Womens hoera voor saai, zeg ik. En hoera voor warme snacks met gekruiste broodjes.

Dus hoe was je weekend - begint je afbouw voor Londen (althans op de lange termijn) nu of ben je nog Nike Air Max Command Womensdichterbij, naar Parijs of Manchester? Of ben je van mening dat al deze marathongesprekken, nou ja, saai is? Ik neem het je niet kwalijk, ik verveel mezelf ook wel eens ...
[Email]
 
Forum Index » JCVS News
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team