[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
nike big nike low lux sneaker  XML
Forum Index » JCVS Users
Author Message
dcvvfddaderwJoined: 04/12/2017 19:43:53
Messages: 3
Offline(Tillbaka 1984) av den sudanesiska NBA-stjärnan Manute Bol, nike big nike high lux grå föddes mitt i det året. En släkting till Nike basketballklassiker, den använder samma mellansula och yttersålverktyg som Dunk och Air Jordan 1, med passande likheter. Huvuddelen av skillnaden mellan alla tre är den överdimensionerade märkningen på baksidan, skriven på i skisserade, blockera stora bokstäver. 2016-återuppgiften har producerats i premiumtruvat läder, en uppdatering på det släta läder som ses på domstolarna på 80-talet.

Med en avslappnad twist för ett renare, polerat utseende, använder Nike en liknande konstruktion från Air Jordan 1 och Vandal Lows för Quintessential Silhouettes för Nike. Byggd med en syntetisk perforerad läder övre kompletterad med en gummi ytsula, nike big nike low lux sneaker är att tjäna flera funktioner och inte bara för basket. Så om du letar efter en prisvärd lösning till trånga fötter efter att ha gått några miles i din dagliga topp, behöver du inte investera i extra inläggssålar.

Efter att ha återuppstått Manute Bols sparkar i låg-toppformen tidigare i sommar, har nike big nike high röd ännu en annan iteration av underjorden. Den här gången läggs lyxig skala-präglad mocka i mixen medan matchande läderpanel och en monokromatisk övre håller sakerna nere på jorden och håller reptilian effekten av att lägga sparken på toppen. Ett gummi av gummisula.

Som den andra i ett tvåstadspaket av nike big nike low svart, inklusive LBC-upplagan, har Nike Big Nike släppts för att repetera ATL. Nike Big Nike High Premium Atlanta har en ren svart / vit / röd färgväg, kanske för att överensstämma med Atlanta Hawks-färgerna. Skon har en svart läder övre med en krackad sidopanel. Den sitter på toppen av en vit mellansula och röd yttersula som matchar snören och tungan. Tungan märker sporten med en Nike-logotyp som är utrustad med en krona, och självklart är den bakre hälpanelen stenad "ATL" i stort guldutskrift, med A som bär en annan krona. Var noga med att få ditt eget par att rep.

http://www.erbjuderskor.com/
[Email]
 
Forum Index » JCVS Users
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team