[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
echt bij me bleef.  XML
Forum Index » JCVS News
Author Message
caicai2017Joined: 26/09/2017 23:57:23
Messages: 125
Offline

Ik heb nooit beseft hoe druk hun schema's tot nu toe waren. Ik begon veel plezier (ik ben serieus) Adidas NMD Womens te hebben Asics Gel Lyte 3 Femme Bleu door hun persoonlijke chauffeur Adidas ZX Flux Femme te zijn - ze af te zetten en op te halen van school, Nike Air Max 90 Mens oefeningen, danslessen, trainingen, speeldata, logeerpartijen en allerlei andere dingen die ik niet kon ' Het is niet gelukt terwijl ik aan het spelen was. Mijn NBA-carrière was een zegen, maar het was vol van offers.
Maar er is maar zoveel tijd dat je het aankan. En er is alleen zoveel golf dat je kunt spelen. Ik weet het, omdat ik het geprobeerd heb. Ik bracht mijn handicap naar beneden met toegewijde oefening, maar dat bracht alleen zoveel voldoening. Basketbal zal altijd mijn eerste liefde zijn. Iedereen die ik kende, zat nog steeds in de problemen - op hun werk aan het werk. De enige mensen die midden op de dag golfden waren 25 jaar ouder dan ik. Het stak een vuur onder mij aan. Ik moest terug naar de sleur. Omdat de grind is wat ik het Nike Roshe Run Dames beste kan. Een adviseur heeft me ooit iets Nike Air Presto Femme verteld dat echt bij me bleef. Hij zei: "Wat heeft Nike Air Max 95 Femme het voor zin om een ??Ph.D. in basketbal en nooit gebruiken? Nike Air Huarache Dames "Dat is waarom ik weer in m'n vel zit. Ik ben niet gestopt. Ik ben net van kleding veranderd. Dit is het laatste wat ik schrijf voor een tijdje terwijl ik volledig in deze nieuwe carrière duik. Als je me vanaf nu bij een arena ziet, weet je wat ik van plan ben. En ik hoop dat je komt zeggen, Wat is er aan de hand? Vraag me over hoepels. Ik ga altijd praten over de game waar ik van hou. Ik dacht ook aan wat mijn vader me meer dan eens heeft gezegd:
"Het is geen vies geheimpje. Als je je er prettig bij voelt en als je er gerust op bent om er open over te zijn, kun je iemands leven redden. "
Dat is waarom ik dit schrijf. Dit is groter dan ik.
Ik ben nog steeds bezig met wat erna komt nu ik Adidas ZX Flux Donne mijn verhaal heb verteld. Door te delen, Adidas Superstar Femme Fleur weet ik dat het niet uitmaakt hoe ongemakkelijk Nike Air Max 90 Heren Zwart ik gewoonlijk dingen over mezelf maak, maar dat ik als Asics Gel Lyte 5 Homme publieke overlever een zekere verantwoordelijkheid op me neem. Dus ik zal beginnen met dit te zeggen: als je wordt misbruikt, vertel het iemand. Als die persoon je niet gelooft, vertel dan iemand anders. Een ouder, een familielid, een leraar, een coach, de ouder van een vriend. Hulp is er.
Een deel van de reden waarom ik zo lang heb gewacht om zoveel mensen te vertellen - zelfs degenen die heel dicht bij me staan ??- is omdat ik hier niet meer wil worden gedefinieerd dan dat ik alleen wil bepalen hoe goed ik basketbal speel. Beide dingen maken deel uit van mij - ze maken mij wie ik ben. We zijn allemaal een beetje ingewikkelder dan we lijken.
[Email]
 
Forum Index » JCVS News
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team