[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Gewoon een lus die we rondlopen  XML
Forum Index » JCVS News
Author Message
lasky1994Joined: 14/11/2017 21:10:54
Messages: 269
Offline

Waar ben je de laatste tijd mee bezig Nike Air Pegasus 89 Damen geweest? Veel zwemmen. Vorig jaar had ik een voetblessure, dus ik concentreer me de laatste paar maanden meer op het zwemmen en de motorfiets, maar geleidelijk aan komen we weer terug met het hardlopen, dat nu echt goed gaat. Dus dat is goed nieuws.

Welke afstanden kun je op dit moment lopen? Op het moment dat ik vijf dagen per week loop, krijg ik nog steeds twee rustdagen om mijn voet tussen de sessies te laten herstellen. Maar het komt er wel aan. Ik doe alleen mijn snellere werk Nike Air Pegasus 83 Femme op de loopband nu het een goed stabiel oppervlak voor mijn voet is, maar ik ben echt blij. Het is altijd een opluchting na een blessure wanneer je weer kunt beginnen rennen.

Waar is je favoriete plek om te rennen? Waarschijnlijk een route die ik thuis doe. Gewoon een lus die we rondlopen vanuit mijn huis, je rent langs de rivier, je gaat door de stad en dan de Nike Air Max 1 Herren velden in. Ik vind het leuk om op het gras en in de modder te komen. Het is geweldig als mijn man met me meekomt; dat is een Adidas Zx Flux Womens leuke om samen te doen.

Herinner je je je eerste race ooit? Mijn eerste wedstrijd ooit was waarschijnlijk zwemmen, maar mijn eerste hardloopwedstrijd zou op school cross-country geweest zijn. Ik was er veel beter in dan ik dacht dat ik zou zijn, het was best een schok op de basisschool! Het was de eerste keer dat ik het had geprobeerd. Ik herinner me dat ik Adidas Superstar Hombre heel tevreden was. Ik was niet briljant, maar ik deed het veel beter dan ik dacht dat ik zou doen.

Wanneer mensen je om een ??trainingstip vragen, wat vertel je ze dan? Ik zou zeggen geniet ervan, maar het is niet altijd zo eenvoudig. Heb een plan van wat je gaat doen. Het is heel gemakkelijk om dingen op een laag pitje te zetten als het leven druk is. Heb gewoon een plan en maak het niet te uitdagend, maar houd u eraan. Heb een beetje een focus op wat je doet. Wanneer je iets Nike Lunartempo 2 Dames bereikt, geeft het je een beetje meer kracht om het opnieuw te doen. Willekeurig trainen is prima, maar je wilt misschien iets bereiken; om een ??doel te bereiken. Het kan een heel klein doelwit zijn: ik ga vandaag vijf minuten lopen, maar misschien volgende week 15 minuten. Een structuur hebben met wat je doet is belangrijk.
[Email]
 
Forum Index » JCVS News
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team