[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
moeten goed passende schoenen  XML
Forum Index » JCVS News
Author Message
xiaoxiangyuJoined: 31/03/2016 12:02:32
Messages: 1738
Offline

Geen enkele schoen is 100% valbestendig. Maar er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat een schoenveter waarschijnlijk een val veroorzaakt. Vergelijk deze met hun andere schoenen. Denk bij het kiezen van veilige schoenen voor ouderen aan de volgende punten:

Het belangrijkste kenmerk bij het kiezen van schoenen voor ouderen is een harde, antislipzool. De zool moet het oppervlak stevig vasthouden, zelfs in natte, gladde omstandigheden. Een ruige, ruwe bodem zorgt voor de juiste hoeveelheid grip tijdens het lopen. Zolen moeten ook schokabsorberend en licht zijn. Dit geeft een zachtere impact op Adidas Ultra Boost Damen de enkels en de hielen.

Veilige schoenen voor senioren zijn ook comfortabel. Ze mogen de pijn in de voeten of onderbenen niet vergroten. Dit is echt belangrijk voor mensen met blaren of gevoelige huidaandoeningen. Het materiaal van de schoen moet de voeten laten ademen. Dit helpt irritatie of jeuk als gevolg van warmte te verminderen. Dit is erg belangrijk voor mensen die hun schoenen lange tijd dragen.

Slecht zittende en versleten schoenen, flip-flops of schoenen zonder een steun voor de rug en de enkels (zoals sommige slippers) verhogen het risico op vallen. Deze schoenen hebben de neiging om los te komen. Senioren moeten goed passende schoenen dragen. Ze moeten een hoge Adidas Zx Flux Womens rug hebben om de enkel en de hiel veel steun te geven.

Schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende teenbreedten. Senioren moeten over het algemeen bredere schoenen dragen die een betere stabiliteit mogelijk maken. Ook zullen mensen met brede voeten zich comfortabel voelen bij schoenen met een breder, hoekig front. Afgeronde, gesloten fronten zijn strakkere en beperkter. Dit geeft hun tenen genoeg bewegingsvrijheid aan de voorkant. En ze zullen de hele dag niet in een kleine ruimte verkrampt zijn.

Schoenen met hakken die dikker zijn dan één inch kunnen de voet onstabiel maken. Dit kan de enkel doen verdraaien met als gevolg een val. De hiel, indien aanwezig, moet minder dan een centimeter dik zijn.

Schoenen die door ouderen worden gedragen, moeten een brede opening hebben. Dit maakt het gemakkelijker om de voeten in en uit de schoen Nike Air Max Command Damen te krijgen. Dit is vooral goed voor mensen die last hebben van zwelling van de voeten of beperkte mobiliteit. Schoenen met een brede mond zijn ook iets ruimer en comfortabeler dan gewone schoenen. Ze laten ook een beetje zwellen toe.
[Email]
 
Forum Index » JCVS News
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team