[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
teennagels en voetschimmel  XML
Forum Index » JCVS News
Author Message
xiaoxiangyuJoined: 31/03/2016 12:02:32
Messages: 1738
Offline

Woodward is het daarmee eens. "Ik heb een Nike Air-schoen voor een driejarig Nike Cortez Hombre kind in mijn hand - een behoorlijk duur product, vermoed ik. Van de hiel tot de teen is er geen 'buiging' of 'geven' in de zool. deze schoen zal de beweging van de voorvoet tot nul beperken. Kinderen van deze leeftijd zouden rondjes moeten draaien, overgeslagen, bomen moeten klimmen, rondrennen. Een dergelijke schoen zou dergelijke speelse lichamelijkheid ernstig beperken - maak het minder leuk, minder plezierig. "

Mike O'Neill, een podoloog en woordvoerder van de Chiropodistenvereniging en Podotherapeuten, is van mening dat te veel ouders hun kinderen behandelen als modeaccessoires en schoenen kiezen op basis van hun aantrekkelijkheid of koelte, in plaats van hun ergonomie. Byrne is het daarmee eens, maar wijst erop dat het niet alleen ouders zijn maar fabrikanten die een verantwoordelijkheid hebben. "Mensen zien bepaalde schoenstijlen te koop in de winkels - of het nu gaat om een Nike Air Force 1 Womens ??hoge hak voor peuters, een 'Crawler' (een schoen voor baby's die nog niet loopt) of een schattige Havaiana-slipper, met niet meer dan een elastische band aan de achterkant ... En ze denken 'Nou, als het op de plank ligt, moet het in orde zijn', "zegt ze.

Met de recente trend om blootsvoets te rennen en de bijbehorende vraagtekens bij de behoefte aan goed gedempte, ondersteunende hardloopschoenen, denken sommige ouders misschien nu iets meer na over het schoeisel van hun kinderen - of inderdaad, of ze hen moeten aanmoedigen om blootsvoets te gaan.

"Functioneel gezien hoeven schoenen niet nodig te zijn," zegt O'Neill. "In feite zijn er meer kans op nadelen en problemen als gevolg van het dragen van schoenen dan dat ze niet worden gedragen - onder meer vervorming veroorzaakt door een slechte pasvorm, ingegroeide teennagels en voetschimmel. Maar je moet rekening houden met de omgeving waarin het kind zich bevindt. Laten we eerlijk Nike Air Presto Damen zijn. Wil je dat je kind op blote voeten op straat of in het park loopt, waar er hondenpoep, vuil en mogelijke gevaren zoals glas zijn? "

Dit is precies de nis die Vivo Barefoot, een nieuw gelanceerd assortiment kinderen 'op blote voeten schoenen', wil opvullen. "Kinderen krijgen de gezondheidsvoordelen van blootsvoets lopen met de bescherming van normale schoenen", zegt MD Galahad Clark, een afstammeling van de schoenfamilie Clarks. De schoenen, met maten vari?rend van 18 maanden (de leeftijd van waaruit de meeste baby's lopen) tot zeven jaar, zijn breed, licht en flexibel met een lekbestendige zool van 3 mm.

Het assortiment werd vorig jaar gelanceerd in Zuid-Afrika (onder de naam Froggies) en uit onderzoek bleek dat het vervangen van de 'normale' schoolschoenen voor zeven tot twaalf jaar Nike Air Max 2017 Mujer oude kinderen voor Froggies gedurende een periode van twee maanden in verhoogde voetkracht resulteerde , balans, mobiliteit en enkelfunctie - dezelfde voordelen die normaal worden toegeschreven aan lopen op blote voeten. De South African Podiatry Association heeft de schoenen hun stempel van goedkeuring gegeven.

"We willen Vivos op scholen in het VK krijgen voordat ze hun rulebooks over zwarte veterschoenen schrijven", zegt Clark. In een experimenteel schema heeft het bedrijf al gratis schoenen uitgedeeld aan zes- tot achtjarigen op de voorbereidingsschool van Denmead in Middlesex. "Minstens de helft van de klas draagt ??deze als hun zwarte schoolschoenen", zegt Joseph Johansen, hoofd van de sport op de school. "De jongens hebben opgemerkt hoe graag ze ze vinden - dat ze zich lichter en comfortabeler voelen."
[Email]
 
Forum Index » JCVS News
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team