[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Mujer[/url] zei hij,  XML
Forum Index » JCVS News
Author Message
caicai2017Joined: 26/09/2017 23:57:23
Messages: 123
Offline

Er was nog een kind dat ook op vrijdagavond en zaterdagavond op de sportschool zou komen. Op een keer, toen het alleen maar twee was, stelde ik mezelf Adidas EQT Support ADV Femme voor. Zijn naam was Joey en zijn magere, bleke lichaam was gedrapeerd in een oversized Michigan State T-shirt. Hij droeg ook een grijze korte broek en ... hardloopschoenen. Loopschoenen. Nike Air Max 90 Mujer Azul Ik bedoel, ik dacht dat dit jochie een bozer was.
Vlak voordat we de bal een voor een Nike Air Max 90 Womens controleerden, liepen twee andere kinderen Asics Gel Lyte 3 Femme de sportschool in. We besloten om twee?n te rennen, terwijl ik Joey bewaakte.
Deze scrub in hardloopschoenen scoorde toen 13 rechte punten op mij! Ik zag er absoluut uit als een dwaas, maar ik hield van zijn vuur. Ik kwam er later achter dat Joey de zoon was van Jay Gruden - de coach van de Washington Redskins - dus ik denk dat zijn concurrentievermogen Nike Roshe Run Mujer zinvol is.
Na de wedstrijd wisselden Joey en ik elkaar uit en maakten plannen om elkaar vier of vijf dagen per week op de Rec te ontmoeten voor een paar vroege ochtendopnames.
Aan de zijlijn keek Joey naar me, zweet druipend van zijn wenkbrauwen, over zijn wangen en op de vloer. "Yo," Nike Air Max Zero Mujer zei hij, "wil je proberen door te lopen?"
Op een dag in april 2014 stonden Joey en ik al een tijdje in de rij toen twee walk-ons van het basketbalteam de sportschool binnenkwamen. Nike Air Max 90 Heren De Flyers waren net Adidas ZX Flux Donne terug van hun derde ronde op het NCAA-toernooi van 2014 en de twee mannen wilden rennen. Natuurlijk waren Joey en ik er klaar voor.
Eenentwintig punten later was het spel afgelopen. We hebben snel voor ze gezorgd.
Aan de zijlijn keek Joey naar me, zweet druipend van zijn wenkbrauwen, over zijn wangen en op de vloer.
"Hé, wil je proberen door te Nike Air Max 90 Mujer Rosa lopen?"
Ik dacht, hel, ja! Maar ik wilde er niet al te gretig uitzien.
"Je meent het, makker? Wil je het doen? "
Zijn glimlach stuurde het zweet rond zijn kaak.
Ik moet zelfs wat net inkorten.
Tijdens de laatste maanden van het eerstejaars en de hele zomer, kwamen Joey en ik met oefeningen om Kobe's of Dirk's spel na te bootsen. We zouden elkaar voortdurend sms'en en bellen om er zeker van te zijn dat we ons regime bij zouden houden. We kwamen behoorlijk hard op de sportschool Adidas ZX Flux Femme en gaven Nike Air Max 95 Womens een hoop spieren Nike Air Force 1 Mujer op.
[Email]
 
Forum Index » JCVS News
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team