[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Het volgende decenniu  XML
Forum Index » JCVS News
Author Message
lasky1994Joined: 14/11/2017 21:10:54
Messages: 283
Offline

Ik veronderstelde altijd dat het draaien van 30 beangstigend zou zijn. Het was de ultieme essay-deadline, het definitieve oordeel over mijn succes in het leven. Maar die notie is het afgelopen jaar verdwenen en ik heb gemerkt dat er een gevoel van rust afdaalt. Elke "met de leeftijd van 30 die ik moet hebben ..." plannen zijn gesloopt omdat, zo blijkt, het echte leven niet zo werkt. De meeste twintigers die ik ken, hebben zich neergelegd bij het feit dat alles waarvan we denken dat we het weten morgen weg kan zijn. We werden volwassen aan het einde van een huilende recessie en een tech boom tornado. Ik ken A Adidas Hamburg Womens * -studenten die zijn ontslagen bij hun advocatenkantoren, terwijl een van de meest 'me''-mensen die ik heb leren opgroeien nu in het hypotheekvrije herenhuis woont dat zijn app heeft gebouwd. Als er iets is wat onze jaren '20 ons hebben geleerd, weten we dat we veel weten.

Ik heb nog niet alles bedacht, niet in een lange weg, maar de dingen zijn zeker anders. Onlangs betrapte ik mezelf erop dat ik een chique saladedressing maakte in de flat die ik nu deel met mijn vriend, in afwachting van de komst van Grand Designs. Waar zijn mijn dagen van drie minuten ravioli en Jersey Shore gebleven? Toch ben ik er vrij zeker van dat een volwassen zijn meer inhoudt dan het hebben van rode wijnazijn.

Ik denk dat ik er snel genoeg achter kom wat het precies inhoudt. Het volgende decennium zal misschien een nog steilere heuvel brengen om te Nike Air Pegasus 83 Donna beklimmen. Maar deze keer zal ik niet zo'n haast hebben om er bovenop te komen. Ik kan maar één verjaardag bedenken die me in een existenti?le crisis heeft gebracht: mijn 19e. Ik Nike Free 3.0 V2 Dames voelde, absurd, dat ik aan het aftakelen was, dat dingen nooit meer zo spannend zouden zijn als in mijn tienerjaren. Het zette een angst voor ouder worden in gang die me de volgende vijf jaar in paniekerige ontkenning bracht. Nu, op 39 (40 in februari), voelde ik me niet anders. Ik ben niet meer bang voor ouder worden, omdat het eerlijk gezegd het beste scenario vertegenwoordigt - we hebben geluk als we ouder worden.

Er zijn natuurlijk sluipende neuroses. Voor de eerste keer denk ik aan mijn gezondheid en ben ik 's nachts bang om ziek te worden, in het ziekenhuis te blijven (mijn enige fobie) en niet te kunnen werken om mijn kinderen te onderhouden. Ik Nike Air Max Excellerate Dames voel me niet alleen schuldig over hoe weinig respect ik heb getoond aan mijn lichaam in het verleden (kreunen over de vorm, het eten van rotzooi, God meenemen wat bij raves), maar Nike Air Pegasus 89 Womens ook een nieuw gevonden bewondering voor hoe edel het me heeft gediend ( veilig twee baby's dragen en afleveren, miljoenen woorden typen om me een inkomen te verdienen, en praktisch elke pot die aan mij is overhandigd openen).
[Email]
 
Forum Index » JCVS News
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team