[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
naar huis om haar te controleren en kwam  XML
Forum Index » JCVS News
Author Message
yaya2017Joined: 13/07/2017 22:44:32
Messages: 181
Offline

Ze zullen niet rijk worden van iemands samenwerking, behalve misschien een Supreme-samenwerking. Bij ons Adidas NMD Dames activeren we deze markt en daarom werken ze met ons samen. Voor ons is het een verschil tussen een SMU en een samenwerking. Wij doen niet de schoen voor hen. Het is samenwerking dus we moeten luisteren en aandacht schenken aan wat adidas ons ook wil. Als de merkfocus van adidas een bepaald bereik, of een bepaald silhouet of iets dergelijks is: "Dit is wat we willen vestigen Nike Air Max 1 Femme in de markt," dat is waar ze meer naar verlangen om aan te werken. Het is een langere discussie omdat als we een silhouet zien binnen een bereik waar we sterk in geloven, dan wordt de discussie een beetje anders. We zouden daar om vragen en ze zouden vragen: "Waarom?", Omdat ze niet echt moeite hebben gedaan in die schoen. Dan kunnen we zeggen: "nou, we denken dat het een geweldige schoen is." Ze zouden zeggen: "De SNS-jongens vinden het een geweldige schoen. Het www.karolien.fr is zeer waarschijnlijk dat anderen dat ook denken, dus misschien moeten we hier wat meer gewicht aan toevoegen en dan zouden we meer aan die schoen werken, "en ze tillen het op in de piramide van waar ze voor gaan. Het is veel van discussie en politiek, maar samenwerking is precies dat. Het is samenwerking. We moeten hen ondersteunen en ondersteunen. Er zijn altijd Adidas Superstar Mujer parameters aanwezig. Weet je, vaak is het een schoen die de warmte van het moment is of dat een bepaald merk Nike Air Max Command Mujer op zoek is naar intro. Dat is leuk, maar het hoeft niet per se goed te gaan, dus we zullen vaak "nee" zeggen als we niet het gevoel hebben dat het samenvalt met onze visie.

Maar nee, er zijn veel schoenen waar ik graag aan zou willen werken en ik heb gewoon niet de kans gekregen. Ik zou heel graag mijn schoenen willen uitkiezen, en wanneer, en hoe. We zijn maar Nike Air Max 2017 Mujer een klein winkeltje in Boston. Wat is de samenhang tussen seizoensaankopen en collabmogelijkheden? Als u veel inventaris koopt, zou dat dan de deur openen voor een collab-opportunity? Of is het meer een onderdeel van het opbouwen van de relatie? Kijk maar naar de eerste collab met New Balance. Nadat we dat deden, was er een sterke toename van de vraag naar nieuwe saldi in Nike Air Odyssey Femme ons gebied van Michigan. Het deed zeker dat [in 2010]. Ik weet niet of dat nu het geval is, want Nike Roshe Run Womens het is niet zo bijzonder om een ??samenwerking te hebben. Ik zou zeggen dat het bijna andersom is voor ons. In 2013 deden we bijvoorbeeld 12 schoenen met Reebok - één schoen per maand. We moesten ongeveer 600 paar schoenen van elke schoen bestellen, ik kan het me niet herinneren. Dat komt neer op heel veel schoenen, en op dat moment waren we niet zo groot. Het was Adidas Superstar Dam Rosa een enorme zakelijke beslissing om te nemen. Het interessante is dat Reebok hiermee een groot deel van het marktaandeel binnen SNS heeft verworven, maar het heeft ook SNS als een bestemming voor Reebok gevestigd. In het digitale tijdperk, waarbij Google al het verkeer regisseerde en veel mensen online keek, konden we voor Reebok 2014 de bestemming zijn. In dat jaar hadden we slechts twee Reebok-samenwerkingsverbanden, maar de business die we met Reebok hadden, was hoger Nike Air Max TN Femme bijna 50% ten opzichte van 2013.Wat heb je het meest verrast over het werken aan een schoenencollab?

?Ik zou niet zeggen dat ik meer verrast ben, maar de politiek zelf bereikt je elke keer. Het was makkelijker toen we begonnen. Er waren geen problemen met de bedrijfseenheid, omdat er maar één bedrijfseenheid was. Omdat het allemaal verspreid is, zijn er vier of Nike Air Odyssey Womens vijf verschillende bedrijfseenheden, en kunnen ze onderling vechten, en ze hoeven niet per se te praten. Voordat Boost zelfs beschikte, had adidas heel wat interessante materialen in hun lopende collectie, en we wilden dat toepassen in een schoen waar we aan werkten voor Originals. We vroegen het Originals-team: "Hé, ik zag die schoen in de showroom. Dat materiaal is verdovend. Kunnen we daar als bovenste voor deze schoen aan werken? "Ze zeiden:" Nee, ik weet het niet. Nike Air Presto Femme We praten zelfs niet met het team van die partij, dus ik weet niet eens waar ik dat materiaal moet zoeken. '' Je bent in hetzelfde gebouw. Loop gewoon even naar beneden en vraag het. "" Die jongens kennen we niet. "" Oké, oké. "Niets verbaast me meer - ik doe dit al een tijdje. We hadden een kind uit Californi? dat in 2009 in de rij stond voor de Blue Lobster [SB Nike Air Vapormax Femme Dunk]. Hij vloog naar binnen, zat twee dagen in de rij, maar toen raakte zijn vriendin in een auto-ongeluk thuis en brak haar bekken. Hij vloog naar huis om haar te controleren en kwam toen terug en wachtte in de rij. Ze zaten op zijn stoel. Ik heb zoiets van, hou je me voor de gek? Daar hadden we een zesdaagse lijn voor. Het is altijd iets dat aan de hand is.
[Email]
ashuJoined: 14/12/2017 02:57:40
Messages: 13
Offline

Hello sir, your web site is lovingly serviced and saved as much as date. So it should be, thanks for sharing this with us.
i also found some helpful sites like yours.


E aadhar card
Aadhar card download
aadhar card status
e aadhar card
e aadhar card update
aadhaar card correction
aadhaar card applicatiion
aadhaar card status by eid uid
update aadhaar card
aadhaar
eaadhaar
eaadhaar card


Thanks for such a great post and the review.
[Email]
 
Forum Index » JCVS News
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team