[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
nike air max 97 lilla rød  XML
Forum Index » JCVS Developers
Author Message
yuikdsgvsdJoined: 01/03/2018 00:27:11
Messages: 3
OfflineFor at fejre 20-årsdagen for Air Max 97, nike sko mænd sale bringer Nike tilbage nogle af de mest elskede farvebaner i denne populære model. Først var det den oprindelige Metallic Silver eller Silver Bullet farvevejen, og næste op er Nike Air Max 97 Metallic Gold. Med et ikonisk Nike-design, der blev inspireret af det japanske Bullet Train, har denne overførsel også en anholdende Metallic Gold øvre, reflekterende linjer, der omslutter skoen og selvfølgelig en synlig fuld længde Max Air pude enhed.

Efterfølgende i fodsporene i nike air max 97 lilla rød den nylige genudgivelse af den legendariske 'La Silver', er den guldmodel snart på grund af at følge. Udskiftning af de dæmpede grays fundet på OG med en headturning over guldbehandling, hjælper denne udgivelse med at understrege de reflekterende 3M accenter, der løber over siderne af den slanke øvre, inspireret af Japans utrolige Bullet Train.

Et så dristigt, dristigt design fik nike air max grå lyserød øjnene af mange en dristig fashionista, og hvor bedre for en sko at finde den åndelig hjem end en af ??verdens mest modebevidste byer. Vedtaget af et uendeligt antal italienske subkulturer, var det flamboyante design ikke udpeget til blot en stil.

Christian Tesser arbejdede nike sko dame 2017 på forskellige elementer: mindre farve, synlig teknologi, metalliske og reflekterende materialer, alle med en mere sofistikeret stil. Det japanske kugletog blev det eksempel, der skulle følges i skoens design. Air Max 97 var ikke kun nøglen til luftenhedens udvikling, men det havde også en stærk social konsekvens. Den blev udgivet, ligesom vi forberedte os på det nye årtusinde, og teknologien var nødvendig, synlig og chokerende.

http://www.kickvapor.com/
[Email]
 
Forum Index » JCVS Developers
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team