[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Nike air max 2017 rød sort  XML
Forum Index » JCVS Developers
Author Message
lfrfwehhddexsJoined: 03/03/2018 00:03:13
Messages: 3
OfflineDetaljerne er lidt knappe så langt ude, selvfølgelig, men optikken fortæller helt sikkert. nike air max 2017 sort sporter en stort set sømløs øvre med en ridset maskekonstruktion - som ligner LeBron 13's komposition - rundt om hæl og forfod, der giver plads til åndbar konstrueret mesh gennem tåen. I en interessant pause fra de sidste to årlige Air Maxes, skoen forgår synlig Flywire, en funktion, der var fremtrædende på siderne af Air Max 2016 og 2015. Herunder lover en fuldlængde, synlig Max Air-enhed, superlative dæmpning med hvert fodfald. Nogle traditioner ændres ikke.

Nike Air Max 2017 er en ny low-top løbesko fra Nike Sportswear. Den har en blanding af Engineered Mesh, en reflekterende 3M Swoosh og fuld længde synlig luft. Detaljerne er lidt knappe så langt ude, selvfølgelig, men optikken fortæller helt sikkert. nike air max 2017 tilbud har en stort set sømløs øvre, med en ridset meshkonstruktion - som ligner LeBron 13's komposition - rundt om hæl og forfod, der giver plads til åndbar konstrueret mesh gennem tåen.

I en interessant pause fra de sidste to årlige Air Maxes, afviser skoen synlig Flywire, en funktion, der var fremtrædende på siden af ??Air Max 2016 og 2015. Herunder lover en fuldlængde, synlig Max Air-enhed, superlativ dæmpe med hvert fodfald Nogle traditioner ændrer sig ikke. Med en fuldt konstrueret mesh øvre har nike air max 2017 blå et bølge mønster / design på mesh sidepaneler, mens en stor Swoosh også er blevet tilføjet på både laterale og mediale sider. En stor forskel mellem 2017 i forhold til de sidste par Air Max modeller er, at Nike besluttede at fjerne Dynamic Flywire, der blev sat på plads for at låse foden. Andre detaljer omfatter reflekterende 3M hits på den øvre såvel som en Air Max enhedsål.

Nike air max 2017 rød sort Mænds løbesko har en sømløs Flymesh øvre til støtte og åndbarhed. Iconic Max Air cushioning giver en let og glat følelse med hvert trin, uanset om du kører din tre-miler eller kører din dag. Nike Air Max 2017 fejrer 30-årsdagen for Nike Air Max-franchisen, der oprindeligt begyndte tilbage i 1987. I dag tager vi et første kig på nogle kommende Air Max 2017 farveveje, som hver af dem er færdige med en fuld længde Air Max polstret sål. De øvre sportsgrene er en krusningstekstur, mens skopbygningen påbegynder en komplet Engineered Mesh-konstruktion, der almindeligvis ses på de seneste Air Max-silhuetter.

http://www.sumbmershoes.com/
[Email]
 
Forum Index » JCVS Developers
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team