[Logo] JCVSForum - Community Support For JCVS Users and Developers
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Wanneer je op blote  XML
Forum Index » JCVS News
Author Message
sweetJoined: 29/10/2017 22:18:49
Messages: 414
Offline

Het is begin januari - je wilt waarschijnlijk wat van je kerstkoffie wegwerken en dat feestelijke reservewiel afwerpen. Voor miljoenen mensen over de hele wereld betekent dit het <strong>www.redinformantes.es</strong> maken van een nieuwjaarsresolutie, het kopen van een nieuw paar hardlopers en het hardlopen op de weg om te joggen. Maar een nieuwe musculoskeletale studie heeft geconcludeerd dat de gemiddelde moderne loopschoen aanzienlijk schadelijker is voor je knie?n, heupen en enkels dan blootsvoets lopen - of zelfs wandelen op hoge hakken. Omdat osteoartritis van de knie de grootste oorzaak van invaliditeit bij ouderen is, is dit een ernstige bevinding die de moeite waard is om in overweging te nemen als u uw gewrichten wilt beschermen.

Keer op keer bewijzen de oplossingen van de natuur voor de fysieke architectuur op de lange termijn het <a href="http://www.baidu.com/">Adidas Yeezy 350 Boost Femme</a> meest effectief - en de wereld van het hardlopen wordt wakker met het feit dat de traditionele gewatteerde loopschoen eigenlijk meer kwaad dan goed doet.

Wanneer je op blote voeten loopt, ren je natuurlijk op de ballen van je voeten, waardoor je voet en enkel als een brede schokdemper voor je hele been werken. Het is een verkleinde versie van de manier waarop vierbenige dieren hun achterbenen gebruiken. De voetboog van uw voet wordt vlakker bij elke stap en biedt extra veerkracht voor de volgende stap.

Maar als u de gemiddelde hardloopschoen met demping gebruikt, met zijn verhoogde hiel en voetsteunen, is de tendens om eerst met uw hiel op de grond te slaan. Hoewel de schoenen zijn ontworpen om een ??flink stuk van de schok op te nemen, brengen ze de rest weer omhoog door de enkel, knie en heup, waardoor het gewricht en de <a href="http://baidu.com/">Nike Air Max 90 Womens</a> cartilege schade veroorzaken die leidt tot aandoeningen zoals artrose.

Gepubliceerd in PM & R, van de American Academy of Physical Medicine and Rehabilitation, "Het effect van loopschoenen op onderste extremiteit gezamenlijke draaimomenten" nam 68 gezonde jonge volwassen lopers van gemengde seks en vroeg hen om te rennen op hun normale comfortabele tempo op een loopband na het opwarmen up.

Via instrumenten aan boord verzamelden ze gegevens over het rotatiekoppel dat de pas van elke hardloper op de enkel, knie en heup legde - en liet ze blootsvoets lopen en in conventionele hardloopschoenen die gekozen waren om de algemene trekken van <a href="http://www.baidu.com/">Nike Air Max 2015 Femme</a> het genre te illustreren.
[Email]
 
Forum Index » JCVS News
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team